Platforma LəRN, adresată comunității managerilor și liderilor din sectorul cultural și social, ia startul în luna mai, la București, prin lansarea Programului de formare în management cultural.

Programul va debuta cu modulul Conferințele de primăvară desfășurat în perioada 11-19 mai.

Pe lângă modulul de conferințe, Programul de formare în management cultural, va continua cu Școala de vară (iulie 2019) și Programul post-universitar (octombrie 2019 – martie 2020).
Printre speakerii primului sezon al Conferințelor de primăvară, se numără Trevor Davies (directorul European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017), Piet Jaspaert (vicepreședinte Europa Nostra, cea mai importantă organizație din domeniul conservării patrimoniului cultural și natural) și Simona Neumann (director executiv Asociația Timișoara 2021).

Construit în jurul conceptului Ideas Meeting People, primul sezon al Conferințelor de primăvară LəRN aduce la București invitați internaționali din sectorul managementului cultural, al turismului cultural, precum și antreprenori locali care activează în sectorul cultural. Organizat pe parcursul a două weekenduri din luna mai – 11-12 mai și 18-19 mai –, programul Conferințelor de primăvară este format din tururi ghidate, discuții față în față, vizite la muzee, prezentarea și explorarea unor spații culturale independente din București, brunch-uri pop-up și alte întâlniri cu invitați din Franța, Belgia, Danemarca și România.

Înscrierea la Conferințele de primăvară LəRN se poate face în perioada 1 aprilie – 10 mai 2019, la adresa de e-mail [email protected], în limita locurilor disponibile. Numărul maxim de participanți admiși la Conferințele de primăvară LəRN este de 60.

Taxa de înscriere este de 795 RON și include participarea la conferințele, vizitele private ale centrelor culturale și tururile ghidate din cadrul programului, masa de prânz alături de speakerii participanți și taxa de membership care asigură accesul la Comunitatea online LəRN. Primele zece persoane care se vor înscrie la primul sezon al Conferințelor de primăvară LəRN beneficiază de un discount de 50% din valoarea taxei de participare.