Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

Gorj: Două centre de vaccinare anti-COVID, pe stadion. Un al treilea, într-o sală de sport | AUDIO

La Târgu-Jiu, autoritățile au decis ca două centre de vaccinare anti-COVID, din cele 20 care vor fi deschise în tot județul, să funcționeze în incinta stadionului municipal. Al 3-lea centru de vaccinare va funcționa într-o sală de sport a unei școli din localitate.

De altfel, toate cele 20 de centre de vaccinare împotriva COVID-19 vor funcționa în alte spații decât spitalele. Două dintre ele, vor fi deschise în incinta stadionului municipal din Târgu-Jiu.

Acolo, sunt efectuate acum anchetele epidemiologice din tot județul. S-au mutat în această locație, întrucât Direcția de Sănătate Publică nu deține spațiu suficient.

Stadionul din Târgu-Jiu a fost inaugurat în toamna anului trecut și a costat 25 de milioane de euro, bani veniți de la Guvern.

Clădirea a rămas neocupată pentru că la licitațiile pentru închirierea spațiilor nu s-au prezentat agenții economici, fiind și anul pandemiei.

Al treilea centru de vaccinare din Târgu-Jiu va fi amenajat în sala de sport a unei școli gimnaziale. Și celelalte centre până la 20, care vor fi deschise în alte localități ale județului, vor funcționa în săli de spot sau cămine culturale.


https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/12/18dec-12-CORESP-GJ-Mladin-centre-vaccinare.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Gabriela Mladin