Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

Gorj: Bărbat înscris la liceu, promovat, deși nu a trecut pe la școală | AUDIO

Anchetă în Gorj, după ce un bărbat, înscris la liceu, a fost promovat deși nu a trecut pe la școală.

Elevul, în vârstă de 46 de ani, dorea să-și finalizeze studiile liceale la seral, pentru că studiase doar până în clasa a IX-a.

Între timp, s-a răzgândit și n-a mai trecut pe la școală, dar a aflat că este in clasa a XI-a.

Mai exact, a făcut o cerere de înscriere la Liceul din Turburea în urmă cu 2 ani, dar în momentul în care i s-au cerut mai multe documente pentru dosar, a renunțat, fără să mai făcă și o cerere de retragere.

Recent, elevul de 46 de ani a fost sunat de diriginta clasei pentru a-i explica cum funcționează platforma pentru cursurile online. Atunci a aflat că este în clasa a XI-a, deși nu trecuse pe la școală și nu susținuse vreun examen.

Inspectorii școlari susțin că situația este cel puțin bizară și vor face o anchetă pentru a vedea cum a fost posibil acest lucru.

Vor să vadă dacă aceasta este o situație singulară. Cei din conducerea Liceului din Turburea au refuzat să ofere explicații, precizând că în prezent se face o anchetă.

Bărbatul a depus plângere penală la Directia Națională Anticoruprie, însă procurorii au declinat competența la Inspectoratul de Poliție Gorj, care se ocupă acum de cercetarea penală.


https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/10/15oct-11-CORESP-GJ-Gabriela-Mladin-ancheta-studii-fara-sa-mearga-la-scoala.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Gabriela Mladin

Foto: Unsplash/ Jeffrey Hamilton