DISTRIBUIȚI

În direct în Clubul de Seară, marți, s-a putut auzi în premieră la radio prima piesă lansată de Gino Manzotti  și DJ Maxx alături de Andia, noua voce DJ Project.

Înainte de a da play piesei „Retrograd”, Toader Păun a stat de vorbă cu Gino Manzotti, de la care a aflat că piesa a primit deja primele reacții pozitive de la colegii din industria muzicală locală.

Andia este noul membru al proiectului DJ Project, iar despre intrarea ei în echipă trupa a vorbit prima dată tot într-un interviu pentru Europa FM, în culisele Europa FM Live pe Plajă 2019, în urmă cu fix o lună de zile.

”Este o fată de care suntem foarte fericiţi, bucuroşi, mândri pentru că e o voce foarte fresh şi foarte modernă, ceea ce am căutat noi tot timpul”, a spus atunci Gino Manzotti.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Potrivit celui mai recent Studiu de Audiență RadioClubul de Seară este cea mai ascultată emisiune a unui post privat de radio din orașele țării, având cea mai mare creștere a cotei de piață dintre toate posturile de radio măsurate, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent (aprilie-august 2018).