Au sărbătorit ca și cum era victorie. Fanii români impresionează în Germania încă o dată. Mai multe publicații străine le-au acordat atenție pentru modul în care le-au mulțumit, aseară, Tricolorilor, pentru bucuria adusă la EURO. În ciuda faptului că Olanda tocmai câștigase cu 3-0. De acasă, românii mulțumesc naționalei pentru faptul că i-a făcut mai uniți, sentiment uitat în ultimii ani.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fanii români au arătat pe Allianz Arena cum poți sărbători după un meci pierdut ca și cum a fost o victorie.

Tricolorii s-au alăturat cu capul plecat și lacrimi în ochi. Iar fanii au refuzat să plece de pe stadion pentru a petrece timp cu jucătorii la finaulul unui vis frumos.

Din Australia, Optus Sport a prezentat un montaj cu fanii României care i-au aplaudat îndelung pe tricolori cu următoarea prezentare: „România le mulțumește fanilor după călătoria memorabilă la EURO 2024. România a pierdut în fața Țărilor de Jos și a încheiat campania la EURO. Dar ce călătorie a fost și fanii au fost în spatele lor pe tot parcursul drumului”.

„Suntem mândri de voi” – li s-a scandat tricolorilor. Între mesajele afișate: „Sentiment intens românesc”. Iar din țară le transmitem tricolorilor: „Vă mulțumim că acasă ne-ați făcut mai uniți!”.

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Citește și: Mondialele, noul obiectiv al naționalei, generația de suflet. Nicolae Stanciu: „Cu siguranță că toată lumea își dorește lucrul acesta” | AUDIO