Euro 2024: După 3-0 cu Ucraina, tricolorii se concentrează pe meciul care-i poate duce în „optimi”. Sâmbătă, vor înfrunta naționala Belgiei, care a fost deja învinsă de Slovacia, cu 1-0. Jucătorii belgieni sunt convinși însă că au șanse contra echipei lui Edi Iordănescu. Într-o conferință de presă cu jurnaliștii belgieni, fundașul Arthur Theate a vorbit despre startul echipei sale la EURO, dar și despre perspectivele partidei cu România.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Nu așa am vrut să începem Campionatul European. Am fost neînvinși înaintea turneului. Avem deja o înfrângere din meciul cu Slovacia, dar acum moralul nostru nu este scăzut și abia așteptăm să jucăm cu România, să arătăm ce putem”, a spus fundașul Arthur Theate.

„Acum suntem obligaţi să câştigăm”, a declarat și mijlocașul Youri Tielemans, precizând că echipa sa trebuie să fie vigilentă în meciul de sâmbătă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„România este o echipă care joacă foarte compact și vor încerca să profite de greşelile noastre. Trebuie să fim vigilenţi în acest sens”, a mai spus Youri Tielemans.

În ceea ce privește primul 11 al naționalei României, va fi o singură diferență față de partida cu Ucraina. Valentin Mihăilă îl va înlocui pe Florinel Coman, potrivit presei sportive.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Fostul fotbalist Roberto Baggio a fost bătut și jefuit în timp ce urmărea meciul Italia-Spania | AUDIO