Raliul Argeşului revine după nouă ani de pauză. Show-ul automobilistic se va desfăşura în Piteşti, pe drumurile de lângă Curtea de Argeş şi pe Transfăgărăşan. În competiţie sunt aşteaptate să intre aproximativ 80 de echipaje, limita maximă admisă de regulament.

Raliul Argeşului a fost deschis joi seara, în Piaţa “Vasile Milea” din Pitești, cu o prezentare oficială a echipajelor şi o sesiune de autografe, urmate de startul festiv. În perioada 3-4 mai 2019, au loc competiiile propriu-zise.

Echipajele Napoca Rally Academy au fost astfel prezentate oficial înainte de Raliul Argeşului.

Campionul naţional en-titre, Simone Tempestini, a schimbat maşina, a trecut de la Citroen la Hyundai, şi este nerăbdător să ia startul în noul sezon intern. „Va fi un început de sezon puţin neobişnuit, startul nefiind etapa de la Braşov, care deschidea campionatul şi unde am câştigat an după an din 2015 până acum.

Raliul Argeşului mi se pare interesant, voi fi pentru prima dată acolo, dar împreună cu Sergiu şi cu echipa tehnică vom încerca să mergem cât mai bine şi să terminăm raliul pe prima poziţie”, a declarat Simone Tempestini.

Europa FM este partener oficial al Napoca Rally Academy.