Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

Dragoș Suciu: „Vreau să cred că nu s-a întâmplat, dar și dacă s-a întâmplat, Simona nu a știut exact despre ce vorba” | AUDIO

Simona Halep riscă o interdicție de până la 4 ani după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă. În vârstă de 31 de ani, fostă campioană la Wimbledon și Roland Garos este suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce una dintre probele luate înainte de US Open a arătat prezența Roxadustat, folosit pentru tratarea anemiei, interzis în lumea sportivă.

Sportivii se pot dopa fără cunoștința lor, spune Dragoș Suciu, comentator sportiv, prieten al sportivei.

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2022/10/21oct-19-Suciu-poti-sa-te-dopezi-fara-sa-stii-.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Apare și problema în care iei anumite cocktailuri, suplimente de efort unde nu știi exact ce iei, pe care ți le dă nutriționistul și nu știi exact ce e acolo. Te poți dopa, de foarte multe ori, fără să știi că ai făcut-o”, a explicat Dragoș Suciu.

„Iar aici am putea vorbi despre o situație, despre un caz dramatic. În ultima perioadă, Simona a schimbat antrenorul, a schimbat foarte mulți oameni din stafful tehnic, iar aceste schimbări – nu știu neapărat cât de oportune au fost – însă dați-mi voie să cred că și dacă s-a întâmplat așa, vreau să cred că nu s-a întâmplat, dar și dacă s-a întâmplat așa, Simona nu a știut exact despre ce vorba”, a explicat Dragoș Suciu.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Luminița Paul, Libertatea, despre Simona Halep: Urmează o perioadă de discuții. Vor fi audieri și în final se va decide: suspendare sau absolvire | AUDIO