Traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat, miercuri dimineața, în afara localității Piatra-Olt, din cauza unui accident rutier, transmite IPJ Olt.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Piatra-Olt.

Un bărbat, cetățean sârb, în vârstă de 65 de ani, ce conducea un tir, s-a răsturnat  pe partea carosabilă, pe direcția Balș-Slatina, transmit polițiștii.

În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La momentul transmiterii acestei știri, traficul pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, în zona Pădurea Sarului, fiind deviat pe Drumul Expres 12, pe intrările/ieșirile de la kilometrul 30, respectiv 39, pentru repunerea pe roți a ansamblului de vehicule.