DISTRIBUIȚI

Prezent la Iași, Dacian Cioloș a comentat incidentele de la Topoloveni, acolo unde mai mulți protestatari au fost ridicați de autorități în timpul vizitei liderului PSD Liviu Dragnea. ”Un atac la libertatea de a te exprima este un atac la democraţie”, consideră liderul PLUS.

“E semnul că Liviu Dragnea şi PSD încep să se comporte pe teritoriul României ca pe propria moşie şi consideră faptul că oricine îşi exprimă părerea o face ca un atac asupra lor şi că, deci, au dreptul, consideră ei, să ridice de pe stradă pe oricine le stă împotrivă. Mie mi se pare că intrăm într-o zonă foarte periculoasă pentru că deja nu mai vorbim doar de hoţie din bani publici, ceea ce înregistrăm de câţiva ani încoace de când PSD e la guvernare, şi faptul că ei încearcă să pună mâna pe justiţie ca să scape tocmai de justiţie pentru că au îndrăznit să pună mâna pe bani publici. Deja oamenii aceştia au început să atace libertatea oamenilor de a se exprima. Şi asta mi se pare mult mai periculos pentru că e un atac la democraţie. Un atac la libertatea de a te exprima este un atac la democraţie”, a declarat Dacian Cioloş.

Jandarmeria Argeș susține  că i-a ridicat și dus la Poliție pe toți cei zece protestatari anti-PSD de la Topoloveni pentru că au participat la o adunare publică nedeclarată și au refuzat să părăsească zona la solicitarea jandarmilor.

Toți protestatarii de la Topoloveni vor fi primi amenzi, după cum a declarat pentru Europa FM purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, Ionel Flavius Tănase.