Klaus Iohannis nu face nimic pentru a spori interesul pentru alegerile europarlamentare, consideră scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Președintele a anunțat luni că va consulta din nou Parlamentul, în pregătirea referendumului pe tema justiției de pe 26 mai.

A mai făcut o dată acest pas – pe 24 ianuarie 2017, în preajma adoptării Ordonanței de Urgență 13.

PSD a reacționat acum printr-un comunicat ironic de presă, în care inițiativa Cotroceniului este numită “o glumă de 1 Aprilie“.

În cadrul emisiunii Piața Victoriei, de la Europa FM, domnul Popescu a spus că există riscul ca pe 26 mai alegătorii să vină mai degrabă la referendum decît la alegerile pentru Parlamentul European.

Poate că vorbea domnul Iohannis mai aplicat despre aceste alegeri și le explica oamenilor sensul și greutatea lor.

Să zică <<Dom’le, veniți la aceste alegeri pentru că există două partide care sînt antijustiție și antieuropene și restul partidelor – care sînt chioare, șchioape, strîmbe, sînt cum vreți dumneavoastră , dar nu sînt antijustiție și nu sînt antieuropene.

<<Aveți ce vota>> ar fi fost, de pildă, o lozincă cu care să vină domnul Iohannis. Dînsul nu scoate un cuvînt“,a afirmat Cristian Tudor Popescu într-o discuție cu Moise Guran.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/04/01-apr-20-web-CTP-romanii-au-talent.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Post Views: 304