Președintele PSD a declarat, luni seară, că nu se teme de dezvăluirile anunțate de Viorica Dăncilă în cartea-interviu pe care a scris-o împreună cu jurnalista Marga Nițu.

„Îi urez succes! Mă tem pentru români de ce se întâmplă [în prezent – n. red] la guvernare. Dezvăluri la ce? Întotdeauna au fost cărți, dezvăluiri… Eu nu am făcut nimic de care să-mi fie rușine și îmi asum trecutul Partidului Social Democrat. Nu am mai vorbit cu doamna Dăncilă, dar presupun că putem avea o discuție”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR.

Fost premier, Viorica Dăncilă a anunțat, într-o postare online, că va lansa o carte-interviu în care va povesti lucruri din timpul perioadei de la Palatul Victoria, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea și cu actualii lideri ai PSD.

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

„Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a precizat fostul premier.