Spectacolul „Ceaikovski şi Povestea unui Spărgător de nuci” va fi transmis, joi, prin live streaming, pe pagina de Facebook a Teatrului Odeon şi va putea fi vizionat gratuit.

Proiect de educaţie prin şi pentru muzică adresat copiilor între 4 şi 10 ani, „Ceaikovski şi Povestea unui Spărgător de nuci” face parte din seria copilăriilor şi a poveştilor din proiectul „Clasic e Fantastic”.

Din distribuţie fac parte Alexandra Laura Badea, Monica Ciută, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sârbu, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian) și Monica Buştean (vioară).

„În casa în care trăia Piotr, cei doi şoricei, Sică şi Rică, şi pisicuţa Lola au asistat la crearea acestor balete pe care le-au şi dansat. Pentru ca să poată face acest lucru, ei au luat lecţii de balet. Ce este o lecţie de balet? Cum se scrie un balet? Cum se pregăteşte un balerin pentru un rol? Sunt câteva întrebări la care trupa ‘Clasic e fantastic’ va încerca să răspundă. În partea a doua a spectacolului vom prezenta povestea şi muzica ‘Spărgătorului de nuci’. Din decorul nostru nu va lipsi cu siguranţă nici marele şi strălucitorul brad de Crăciun”, se precizează în prezentarea spectacolului.

Spectacolul, disponibil timp de 48 de ore, va fi disponibil şi pe pagina de Facebook a Asociaţiei ‘Clasic e Fantastic’.