Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

București: Câinele care a mușcat trei persoane este în continuare căutat. Din aceeași zonă, a fost ridicat alt câine

Autoritatea pentru Protecția și Supravegherea Animalelor (ASPA) a început căutările, după ce sâmbătă, trei persoane, printre care și deputata Adriana Săftoiu, au fost atacate de un câine în zona Greenfield Băneasa.

Deocamdată, din aceeași zonă a fost ridicat un alt câine, care de asemenea ar fi atacat o persoană, a spus la Europa FM, purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu.

Echipajul a stat de vorbă cu locuitorii și angajații unui magazin din apropiere, însă aceștia nu au știut să ofere informații despre câinele respectiv.

Cu toate acestea, ASPA a ridicat ieri un câine din Băneasa, dar nu din zona indicată de presă, iar acesta nu se potrivește semnalemtnelor câinelui care ar fi mușcat cele trei persoane. 

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/09/21sept-15-Tranescu-un-alt-caine-agresiv.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Zilnic de pe străzile Capitalei sunt adunați, în medie, 10 câini, care sunt duși în adăposturile ASPA, instutiție aflată în subordinea Primăriei Capitalei:

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/09/21sept-15-Tranescu-sunati-si-venim-sa-luam-cainii.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Câinii care au atacat oameni nu vor putea fi adoptați decât după ce se lucrează cu ei o perioadă de timp pentru a li se determina comportamentul, a precizat Cătălina Trănescu de la ASPA.