La momentul actual, în municipiul Bucureşti sunt 5.950 de persoane izolate la domiciliu (în ultimele 14 zile) şi 9.762 de persoane carantinate (în ultimele 14 zile), a informat, joi seara, Prefectura Capitalei.

Potrivit raportărilor Direcţiei bucureștene de Sănătate Publică, la data de 21 ianuarie, s-au înregistrat 447 de rezultate pozitive pentru COVID dintr-un total de 4.737 de teste efectuate în laborator (880 teste efectuate în laboratoare publice şi 3.857 de teste efectuate în laboratoare private).

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în Capitală s-au înregistrat 1.230 de persoane decedate (1.215 decese, în raportarea din ziua anterioară).

Autoritățile bucureștene analizează, vineri, o eventuală ieșirea din scenariul roșu. Media ultimelor zile arată că s-au infectat mai puțin de 3 persoane dintr-o mie.

După mai mult de 3 luni, cinematografele, teatrele și sălile de spectacol s-ar putea redeschide alături de incintele localurilor și de cele ale sălilor de pariuri, dar toate la capacitate redusă