Antrenorul dinamoviștilor a declarat duminică seară, după înfrângerea umilitoare suferită în fața FCSB, că echipa nu a mai înregistrat un astfel de eşec şi că elevii săi trebuie să uite rapid acest meci.

“Este cel mai dificil moment. Îmi pare foarte rău pentru fani. Trebuie să vedem şi lucrurile pozitive şi pe cele negative. Până în minutul 42 era 1-0. După cartonaşul roşu, în cinci minute au dat trei goluri. Foarte dificil, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe. Nu am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la eliminare, dar asta e viaţa în fotbal. Câteodată ai suprize neplăcute. Trebuie să uităm repede acest meci. Este o experienţă nouă şi pentru mine, nu am pierdut niciodată astfel. A fost cea mai neagră seară. Este greu de înţeles ce s-a întâmplat”, a spus Dario Bonetti.

Cele 6 goluri ale confruntării au fost înscrise de Keşeru (’26), Octavian Popescu (’42), Vinicius (‘45+2), Cordea (‘45+7), V. Gheorghe (’55) şi Grigore (’67, autogol).

În minutul 38, dinamoviștii au evoluat în inferioritate numerică, Steliano Filip fiind eliminat pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

FOTO: FC Dinamo