În săptămâna 23-26 mai litoralul devine locul de desfășurare al unuia dintre cele mai așteptate turnee din circuitul Tenis Partener: PLATINUM MAMAIA – WILSON CUP! Ediția a 10-a a acestui eveniment mizează pe numeroși pasionați ai sportului alb din toată țara, dar și din Bulgaria și Republica Moldova, să își etaleze talentul dar și să se bucure de relaxare la malul Mării Negre.

Turneul Platinum Mamaia va avea loc într-unul dintre cele mai apreciate cluburi din Romania, Tenis Club Idu, ce ofera conditii de joc la standarde ridicate. Sunt așteptați în teren în jur de 180 de jucători.

Cei mai ambițioși se vor lupta pentru a câștiga trofeele de campion/finalist, dar și numeroasele premii oferite de sponsori. Toți cei înscriși în turneu vor primi un pachet de participare, dar vor avea parte și de diferite surprize. În weekend vor avea ocazia să dezbată meciurile și subiectele la zi de pe scena sportului alb, într-o atmosferă relaxată, la Players Party-ul, organizat în cadrul Tenis Club Idu.

Detalii despre probe și programul de joc al Platinum Mamaia – WILSON CUP găsiti pe pagina turneului de pe platforma www.tenispartener.ro.