Formația antrenată de Costel Enache a remizat în retur, cu 2-2 cu campioana Ligii 1, CFR Cluj după ce s-a impus în prima manșă în deplasare, cu 3-1.

În partida jucată la Giurgiu, gazdele au deschis scorul în minutul 34, cu o minge trimisă la viclu dintr-o lovitură liberă executată perfect de Ionuț Butean.

Denis Alibec a mărit avantajul în minutul 37, dintr-un penalty și primul gol al ardelenilor a fost marcat de Valentin Costache, în minutul 42.

După pauză Ciprian Deac a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 65, iar un minut mai târziu Costache a bifat “dubla”, fixând tabela la 2-2.

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a folosit doar în partea a 2-a mai mulți titulari, ca Țucudean sau Deac, dar a fost nevoit să-l trimită în primul 11 pe Billel Omrani, după ce Cristi Bud a fost accidentat chiar la ultimul antrenament de un coechipier, care l-a călcat cu crampoanele pe față.

Omrani le-a dat și el emoții clujenilor, după ce în prelungiri s-a prăbușit pe gazon și a fost dus la spital cu ambulanța.

Astra Giurgiu va juca în ultimul act cu învingătoarea dintre FC Viitorul și Universitatea Craiova, care se vor confrunta miercuri seară, tot de la ora 19:45, pe terenul constănțenilor.

În prima manșă, echipa lui Gică Hagi a câștigat cu 2-1. Finala Cupei României se va juca la 25 mai, la Ploiești.