Compusă de Arsenium împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy și Ana Stancu, ”Depresie” este o piesă despre inimi frânte, greșeli, remușcări și tristețe, după cum mărturisește artistul.

“#Depresie este o piesă în care sigur se regăsesc mulți oameni. Pentru mine este prima oară când sunt fără ea de Ziua Îndrăgostiților… Prin acest cântec încerc să îi spun ei că am înțeles, că am învățat. Le mulțumesc lui Șerban, lui Lucian și Anei, cei alături de care am lucrat la piesă și care au înțeles atât de bine ce simt și ce încerc să transmit”, mărturisește Arsenium.

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” și “De ce plâng chitarele”.

În 2006, reprezintă Moldova la Eurovision cu piesă “Loca”, iar în 2008 lansează “Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria.

În 2014, artistul reprezintă România în cadrul ”Vina del Mar Festival”, cel mai important festival din America Latină, și câștigă premiul pentru “Best Performer”.