DISTRIBUIȚI

Percheziții la două primării din Argeș și la sediul societății Apă Canal din Pitești. Procurorii DNA verifică modul în care a fost implementat un proiect finanțat din fonduri europene în perioada 2000 – 2010

Verificările sunt efectuate într-un dosar penal privind extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare din orașul Ștefănești, lucrări efectuate în perioada 2000 – 2010. Potrivit procurorilor DNA, dosarul a fost deschis în acest an.

Conform Primăriei Ștefănești, percheziţiile vor dura zece zile, urmând să fie ridicate înscrisuri şi să fie verificate sistemele informatice  din Compartimentele Contabilitate, Achiziții-lnvestiții, Urbanism și Registru Agricol.

Percheziții au loc și la Primăria Pitești în același dosar care vizează modul de implementare a proiectului de extindere a rețelei cu apă. Și aici se ridică înscrisuri și se verifică sistemele informatice.

Procurorii DNA au descins şi la sediul societăţii „Apă Canal 2000” din Piteşti, care a derulat proiectele de la Pitești și Ştefăneşti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ana Sorescu