Căutările băiatului de 7 ani din județul Arad, care a dispărut sâmbătă după masă, continuă în cea de-a șasea zi consecutiv, dar fără niciun rezultat până în acest moment. Autoritățile locale spun că este cea mai mare acțiune de căutare care a avut loc în zonă.

Zeci de pompieri, polițiști, pădurari și voluntari ajutați de câini de urmă, cai, mașini de teren, aparate cu termoviziune, o barcă și mașina 8×8 de capacitate mare de trecere a ISU Arad îl caută pe băiat în continuare.

Dacă zilele trecute s-au folosit un elicopter al MAI și paramotor pentru căutări de la înălțime, mai mulți voluntari au dus în zonă drone pentru a continua căutările.

Polițiștii audiază copiii cu care băiatul a fost la o stână de la marginea satului, de unde a dispărut ulterior. Audierea acestora se va face cu ajutorul unui psiholog.

Căutările au loc pe cca 30 de km pătrați, o zonă cu pădure, câmp și canale agricole, iar verificările au ajuns chiar în localitățile învecinate, dar fără niciun rezultat.

Localnicii nu își explică ce s-a întâmplat și susțin că micuțul cunoștea zona.

Conform polițiștilor, sâmbăta trecută, Corbei Sebastian Ionel, în vârstă de 7 ani, din satul Vânători, comuna Mișca, a plecat de acasă la o stână de la marginea localității și nu s-a mai întors. Era cu alți copii și cu un adult. La un moment dat, s-ar fi îndepărtat de grup și de atunci nu a mai fost văzut sau găsit.

Poliția l-a anunțat deja la persoane dispărute și roagă cetățenii care pot oferi informații să sune imediat la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ciprian Boițiu