DISTRIBUIȚI

Poliţiştii fac cercetări în cazul unui bărbat din Arad care şi-ar fi ucis soţia, în noaptea de duminică spre luni, cu mai multe lovituri de cuţit, iar ulterior s-ar fi sinucis. Bărbatul s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu. În locuință era prezent și copilul de zece ani al cuplului.

Crima a fost anunţată la 112, iar poliţiştii au găsit în locuinţă o femeie de 38 de ani înjunghiată de aproape 30 de ori, în timp ce soţul acesteia a fost găsit mort lângă bloc, după ce s-ar fi aruncat de la fereastra locuinţei, notează Agerpres.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, din primele cercetări reiese că, pe fondul geloziei, bărbatul, care avea 40 de ani, şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit de bucătărie, iar apoi a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit, în cele din urmă aruncându-se de la etaj.

Procurorii şi poliţiştii, care au deschis un dosar pentru omor calificat, au făcut cercetări câteva ore la locul evenimentului, iar luni urmează să audieze şi locatari din bloc.