Trebuiau să fie 11.700 de doze de vaccin anti-Covid 19, însă la Spitalul Militar din Timișoara au ajuns cu aproape 2.000 de doze mai puțin. Vorbim de cel de-al treilea transport de vaccin ce a fost adus astăzi cu o aeronava la Timișoara. Deocamdata nu se știe unde s-au rătăcit dozele de vaccin. Medicii de la Spitalul Militar spun că nu au reușit să contacteze furnizorul.

Mai multe aeronave au aterizat la București, Cluj Napoca și Timișoara aducând a treia tranșă de vaccin.

Potrivit Comitetului de Coordonare a Activităților Privind Vaccinarea, în total, în România trebuiau să ajungă astăzi peste 150.000 de doze de vaccin. La Timișoara, trebuiau să ajungă 11.700 de doze de vaccin, ceea ce înseamnă potrivit oficialilor guvernamentali 12 cutii a 195 de flacoane fiecare. Numai că, în momentul în care s-a făcut recepția, s-a constat că sunt doar 10 cutii.

”Trebuiau să fie 11.700 adică trei softbox-uri, noi am recepționat două. Urmează să ne auzim cu reprezentanții Pfizer. Momentan nu ne răspund la telefon să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat lt. col. Oana Coman, coordonator centru regional de stocare și distribuție.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Dan Turcu