DISTRIBUIȚI

Achiziția de automotoare pe care CFR Călători intenționa să o facă nu va merge mai departe, în acest caz fiind și un dosar deschis la DNA, a declarat, luni seara, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la Realitatea Plus. Compania de căi ferate ar fi urmat să cumpere prin achiziție directă șapte automotoare de la Electroputere Pașcani.

Bode a trimis Corpul de Control din subordinea ministerului pe care îl conduce la CFR Călători și au fost descoperite mai multe nereguli.

„Eu vă spun așa: 126 de milioane de lei, bani pe care compania CFR Călători i-a primit din subvenție, în loc să își plătească datoria către CFR Infrastructură, și anume acea taxă de utilizare a infrastructurii, s-au gandit ei, în ințelepciunea lor, să achiziționeze cele șapte automotoare. Eu cred că nu s-au gandit bine.

Achizitia nu merge mai departe. Spun foarte clar că nu, pentru că acolo este și un dosar deschis la DNA, unul dintre cei care au decis acolo s-a detonat, s-a dus și s-a autodenunțat, înțeleg.„, a afirmat ministrul, la Realitatea Plus.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Post Views: 135