Cătușe pe masa judecătorului.

Faptele ar fi avut loc în acest weekend la Diplomatic Hotel, după primul meci test al Franței cu Argentina, la Mendoza. Poliția argentiniană a pornit o anchetă. Ministrul Sporturilor din Franța, Amélie Oudéa-Castéra, a afirmat că este consternată și îngrijorată de situație.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Oscar Jegou și Hugo Auradou, în vârstă de 21 și 20 de ani, au debutat pentru Franța sâmbătă, în meciul cu Argentina.

Acuzațiile de viol, care au fost raportate de o tânără din Mendoza, au fost făcute după ce a avut loc o petrecere în acea noapte la hotelul din oraș unde stătea echipa Franței.

Potrivit presei argentiniene, poliția locală a lansat o anchetă rapid.
Ministrul Sporturilor, Amélie Oudéa-Castéra, a declarat pentru postul francez RTL că este consternată și îngrijorată de situație.

“Evident, există un amestec de consternare, furie și îngrijorare. Evident, primul meu gând este pentru presupusa victimă. Trebuie să înțelegem mai bine circumstanțele și ce s-a întâmplat.” a spus Amélie Oudéa-Castéra.

Cei doi presupuși autori ai atacului au fost interogați la hotelul lor din Buenos Aires, înainte de a fi duși la secția de poliție.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Angajări suspecte la conducerea AMEPIP, instituția care coordonează toate companiile de stat. Unul dintre vicepreședinți i-ar fi desemnat pe cei care urmau să îl voteze | AUDIO